Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. július 2., kedd

A brazil kapus London másik felére költözne



Julio Cesar az idén a Premier League-ből búcsúzó QPR kapusa, szeretne az Arsenal kapusa lenni, és erre próbálja rávenni jelenlegi klubját.

Cesar várhatóan elhagyja a Lotus Roadot a nyár folyamán, miután a klub kiesett a Premier League-ből, de ez nem jelenti azt, hogy az angol fővárosból is szeretne elköltözni.

“Szeretem a várost, és élvezem az ott eltöltött időt”- válaszolt az újságírók azon kérdésére, miszerint szeretne-e maradni Londonban.


A 33 éves kapusnak sikerült kapott gól nélkül lehoznia a Spanyolország elleni Konföderációs Kupa döntőt, és emellett sikerült behúznia a Aranykesztyű díjat. A QPR hálóőre azt hangsúlyozta nagyon büszke a teljesítményére, és szeretne a következő szezonban is jó teljesítményt nyújtani, hogy ott lehessen a Maracana stadionban a jövő évi világbajnokságon.

“Nagyon boldog vagyok, hogy megkaptam az Aranykesztyűt, ez egy remek díj, ami bekerül a gyűjteményembe. Most egyeztetnem kell közvetlenül a klubommal, mert a legnagyobb célom a világbajnokságon való részvétel ”- mondta a friss Konföderációs Kupa győztes.

Forrás: Futballista - A brazil kapus London másik felére költözne | Futballista


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template