Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. június 22., szombat

Két Legenda sürgeti Arséne Wengert



Goal.com-on mindaz olvasható, hogy a két Arsenal legenda, David Seamen, és Ray Parlour szeretne minőségi aláírásokat ezen a nyáron.

Seaman, aki meg van győződve arról, hogy a nyolc évi trófea hiányosság miatt, három minőségi játékosra lenne szüksége az Ágyúsoknak.


"Azt hiszem, hogy kell két vagy három dedikálás ahhoz, hogy kihívást jelentsen a cím," .

"Amikor az Arsenal legjobbját hozza mérkőzéseken, akkor nagyon nehéz legyőzni őket." - mondta Seamen

Seaman állításait megerősíti korábbi csapattársa, Ray Parlour is, aki szintén sürgetné Arsene Wenger-t, hogy ne féljen 100.000.000 fontot költeni Higuain, Fellaini, és Wayne Rooney-ért ezen a héten. 

Fotó: guardian

Seaman azt is megemlitette, nem elég csak igazolni, hanem a béreket is emelni kéne, hogy ne történjenek meg azok a sok eligazolások, amely leginkább jellemezte utóbbi években az Arsenált.


David Seamen 1990-től 2003-íg volt az Ágyúsok biztos pontja 405 mérkőzéssel a háta mögött. Arsenal Legenda jelenleg kapusedzőként dolgozik Wembley csapatában.   



Ray Parlour 1992 érkezett az Észak-Londoniakhoz, és 2004 -ben csatlakozott Middlesbrough csapatához. Arsenal-ban 339 mérkőzésen szerepelt. Ray szintén Wembley klubnál tevékenykedik, csak úgy mint Seaman, és nem utolsó sorban Martin Keown.    

Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template