Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. június 19., szerda

Az Arsenal nevetséges ajánlatot tett az egyik legnagyobb spanyol tehetségért



Angol lapértesülések szerint az Arsenalnak legalább 30 millió fontot kell fizetnie, ha meg akarja szerezni a Real Sociedadtól Asier Illarramendit. 

Az Ágyúsok első ajánlatát ugyanis kiröhögte a baszk klub.Több angol lap a spanyol Marcára hivatkozva arról írt szerdán, hogy az Arsenal szeretné megszerezni Asier Illarramendit a Real Sociedadtól.



A 23 éves középpályásért a madridi lap szerint első körben 12 millió eurót ajánlott a londoni egylet, ám a baszkok vezetői kirühögték az összeget, főleg azok után, hogy Illarramendi végig remekül játszott az U21-es Eb-t nyerő spanyol utánpótlás-válogatottban.

A hírre reagálva az angol média továbbvitte a történetet, mivel tudni véli, a Bajnokok Ligája-szereplést kivívó San Sebastián-i egyesület minimum 30 millió eurót szeretne kapni aaz egyik legnagyobb spanyol ígéretért, már csak azért is, mert úgy hírlik, a Barcelona és a Real Madrid is kacérkodik a megszerzésével.

Forrás: Sport365.hu / Eredeti Cikk Az Arsenal nevetséges ajánlatot tett az egyik legnagyobb spanyol tehetségért :  'via Blog this'
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template