Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. június 25., kedd

Ashley Williams ügynöke cáfol



Swansea City védőjét  Ashley Williams-t számtalanszor hozták összefüggésbe nagy spekulációk közepette, de az ügynöke elutasított mindenfajta híreszteléseket, és ostobaság nevezte az előbbiekben elhangzottakat.


Pár nappal ezelőtt a Telegraph cikkében arról lehetett olvasni, hogy a 29. születésnapját ünneplő Ash úgy érzi, itt az idő egy új kihívásnak.

Jamie Moralee szerint "mindig is beszédtéma volt az az átigazolási időszakban Ash. Ő a Swansea kapitánya, jelen pillanatban nem hiszem ajánlatot tettek volna érte, szerintem Swansea is ugyanezt mondaná.

Swansea elnöke Huw Jenkins szerint is az van, mint legutóbb. 

"Nagyon úgy tűnik, hogy állandó találgatások vannak Ashley Williams-el, Őszintén mondom, hogy nem volt egy hívást sem. "Voltak mindenféle történeteket a sajtóban arról, hogy mi történik Ash körül, én még mindig nem hallottam semmit."

Én magam, mint blogger, közzétettem néhány cikket az elmúlt hónapokban, és egyikben az edzője beszélt a Swansea csapatkapitányáról, és az mondta, hogy nem lesz könnyű neki megtartani a csapat legjobbját, és ha ez bekövetkezne, csakis jutányos áron fog túl adni rajta, mert az ő távozása esetén nem kis űrt kéne betöltené, tehát nem lenne olcsó mulatság Arséne Wengerék-nek. Ha főnök tervében szerepel Williams, akkor az utolsó perces igazolás lenne, ugyanis 10 millió font fölött egy 29 éves játékos még az Észak- Londoniaknak is gondot jelentene, hacsak a klubja nem adja alább.          



0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template