Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. május 10., péntek

Videó: Arsenal legenda Jordániába látogatott



Az egykori Arsenal középhátvéd "Save the Children" alapítvány által Jordániában látogatott május 2-án. Két napot töltött el, és ezalatt az idő alatt meglátogatta a tábort, és ajándékokkal lepte meg a gyerekeket. 


Keown mondta"Mi professzionális szinten játszottunk anno, hogy elérjük végső céljainkat, de valójában a sport sokkal mélyebb annál. Összehozza az embereket, hidakat épít, és ez csak egy példa.

"Ez egy igazán megrázó élmény volt  ide érkezni, néhány történetet végighallgatni fiatal gyerekekről, hiszen sok mindenen mentek keresztül.Számomra megtiszteltetés, hogy támogathatom a gyermekeket munkám során, és mindezt Arsenal által. A célunk, jobbá, és élvezetebbé tenni az életüket.



"A futball egy olyan platform, ahol az emberek összejönnek, fegyelmet tanulnak, csapatmunkát végeznek, sikerélményben részesülnek, és a jólét szempontjából létfontosságú összetevői a jövőbeli sikerhez."

A Save the Children az egyik legnagyobb működő szervezetek a táborban, amely létfontosságú támogatást adnak gyermekek, és a családok részére, akik átkeltek a Jordánián, hogy elkerüljék a szíriai polgárháborút.


120.000 ember van jegyezve, és több mint fele gyermek, akiket fegyverrel védenek a táborban. Számok továbbra is növekszik, naponta több száz új érkezők vannak Szíriából. "Save the Children" alapítvány együttműködik az ENSZ ügynökséggel, és a jordániai hatóságokkal, és azon dolgoznak éjjel-nappal, hogy segítsen a szíriai menekülteken.



Amellett, hogy az élelmiszer-és egyéb lényeges jótékonysági segítséget kapnak, lelki támogatást is részesülnek azon gyermekek, akik részei, vagy tanúi voltak a brutális támadásoknak. Munka része az is, hogy vissza hozzák a fiatalkorurakat az oktatásba.



Videó: http://goo.gl/3jpl5  Forrás: Arsenal.com Fotó: Daily Mail 




 

Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template