Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. május 11., szombat

Pletykák: Higuain, Ashley Williams, Begovic, Jovetic ...



Spanyol jelentések szerint az Arsenal előszerződést kötött Real Madrid  játékosával, Gonzalo Higuain-nal.

Sport.es információja szerint 22 millió eurót fog kicsengetni 25 éves Argentinért az Észak-Londoni klub, az Arsenal.

Pletyka szerint ötéves szerződést fog aláírni a Higuain, de a történethez szorosan az is hozzákapcsolódik, hogy csak abban esetben, ha bebiztosítják a legjobb négy való kerülést Arséne Wengerék.

Továbbá olyan pletykák vannak napirendben, hogy az Arsenal előrehaladott tárgyalásokat folytat Swansea City játékosával, Ashley Williams-el is. A 28 éves játékos kivásárlási ára, úgy 12 millió Font .

Amikor legelső spekulációk szárnyra keltek, Arséne Wenger mindent cáfolt, hiszen csak is kizárólag a mérkőzésekre koncentrálnak, és nem pedig a transfersel

Telegraph arról számolt be, hogy  az Ágyúsok Stoke City kapusára szemetet vetett, mégpedig Begovic-ra. Az ő kivásárlási ára 15 millió font.

The Insider majdnem hogy kész tényként közölte, hogy ötéves szerződéssel, heti 100 ezer fontos fizetéssel szintén megállapodtak az Ágyúsok a Fiorentinával, és a következő szezonban nálunk folytathatja pályafutását, Stevan Jovetic, de még koránt sincs vége a történetnek, mert még szinte el sem kezdődőt, ezért nem lepődnek meg a forrás hitelességéről, de viszont egyre valószínűbb, legalábbis Jovetic érkezése, Higuan lehet hogy egy B-terv, de akkor miért kötne az Arsenal egy előszerződést?   

Valami nem stimmel, hiszen minek ennyi támadó felfogású játékos, mint például Higuain, és Jovetic. Kapus poszton valamelyest érhető a dolog, ami nagyon kell a keretbe, egy védekező középpályás, de miért pont egy 28 éves játékos? Szinte képtelen vagyok elhinni ezeket a híreket, Jovetic talán okés, de nekem a többi forrás nem tiszta, tehát mosom kezeimet.          

Forrás: Sport Es / Just Arsenal / Telegraph / The Insider / Arsenalghana


 


Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template