Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. augusztus 16., csütörtök

Futbalista.hu - Parlour: komoly csapás Van Persie távozása (videó)



Futbalista.hu - Parlour: komoly csapás Van Persie távozása (videó)

Fotó: arsenal.com
Az Arsenal egykori kiválósága, Ray Parlour az elsők között formált véleményt Robin Van Persie ügyében.

A korábbi remek futballista nem érti, hogy miért épp a Manchester Unitedbe igazolt a holland csatár.

Az elmúlt években már megszoktuk, hogy az Arsenal eladja a csapat húzóembereit. Ez már nem lep meg senkit, bár az Ágyús drukkerek ennek annyira nem örülnek. 

Azonban 1981 óta nem volt arra példa, ami most történt. A londoniak az egyik legnagyobb ősi rivális Manchester Unitednek adták legnagyobb ászukat, Robin Van Persie-t. 

A 28 éves támadó 24 millió fontért váltott klubot. Ray Parlour, az Arsenal élő legendája, aki szerepel a csapat történelmének 50 legnépszerűbb játékosa között is, hangot adott véleményének és nem tetszésének.

Van Persie többet már nem húzza magára az Arsenal szerelését

“Ez nagy csapás az Arsenal számára. Hosszú ideig nem adtunk el senki a Vörös Ördögöknek, mivel nem akartuk erősíteni őket. 

Ha jól emlékszem 1981-ben Frank Stapleton volt az utolsó mostanáig, aki tőlünk került a Manchester Unitedbe” – mondta Ray Parlour a talkSPORT-nak.

 “Azért bízom benne, hogy Arséne Wenger jól sáfárkodik majd a hollandért kapott pénzzel, és megfelelően tudja majd őt pótolni” – tette hozzá az Arsenal egykori középpályása.

Az biztos, hogy valóban érzékenyen érintheti az Ágyúsokat Van Persie távozása, de 24 millió fontból már lehet olyan labdarúgót venni, aki feledtetni tudja az Emirates közönségével az elmúlt szezon gólkirályát.

Videó a Futbalist.hu oldalán!

Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template