Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. április 1., vasárnap

Nemzetisport.hu - Nálunk volt a labda, de nem sokra mentünk vele - Wenger



Nemzetisport.hu - Nálunk volt a labda, de nem sokra mentünk vele - Wenger

Az Arsenal tegnap 2–1-es vereséget szenvedett az angol Premier League-ben a Buzsáky Ákos nélkül felálló QPR vendégeként.

Az „ágyúsok" szakvezetője szerint egyszerűen nem tettek eleget a győzelemért, hiába birtokolták többet a labdát.

„Minden meccs egy új kezdet, és a mérkőzés alakulását nem az dönti el, hogy te mit tervezel el előtte, hanem az, hogy mit nyújtasz a találkozón – bölcselkedett a QPR elleni 2–1-es vereséget követően az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger. – A mai teljesítményünk pedig nem volt elég. Tudat alatt valami hiányzott és a Premier League-ben ez elég ahhoz, hogy megverjenek, így csak gratulálni tudunk a QPR-nak, a saját játékunk miatt pedig szomorúak lehetünk."







„Az ellenfél hagyta, hogy mi birtokoljuk a labdát, és csak a hibáinkra várt. A labda nálunk volt, de nem sokra mentünk vele – tért rá a konkrétumokra a szakember. – A pálya elég rossz állapotú volt, ám ez sem lehet magyarázat, egyszerűen nem tettünk eleget a győzelemért."

„Az okokat ilyenkor mindig nehéz megtalálni. Olyan csapattal játszottunk, amelyik az életéért küzd. Megfelelően felkészültünk, de sokat hibáztunk és a kapusuk is remekül védett. Sajnos túl nyitottá váltunk, amikor nálunk volt a labda" – összegzett az Arsenal menedzsere.




Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template