Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. április 23., hétfő

Extrafoci.hu - Van Persie-t választották a legjobbnak a játékosok



Extrafoci.hu - Van Persie-t választották a legjobbnak a játékosok

Az Arsenal holland futballistája, Robin van Persie kapta a Profi Labdarúgók Szövetségének díját.

A támadó a Manchester City trióját, Sergio Agüerót, David Silvát és Joe Hartot, illetve Scott Parkert (Tottenham Hotspur) és Wayne Rooney-t (Manchester United) utasította maga mögé.

"Ha más emberek mondják azt, hogy a legjobb vagy, az különleges, de ha az ellenfeleid, akkor az még inkább az" - nyilatkozta van Persie, aki 27 bajnoki gólnál jár az idényben.

"Ez nagyon sokat ér, mert ellenük játszom hétről-hétre, és nagy megtiszteltetés, ha úgy gondolják, én vagyok a legjobb."

"A csapattársaim nélkül nem juthattam volna idáig. Ott van például Theo Walcott, aki 12 gólpasszt adott nekem, és ezt igazán nagyra értékelem."




A legjobb fiatalnak járó elismerés Kyle Walkeré, a Spurs angol válogatott jobbhátvédjéé lett, aki csapattársát, Gareth Bale-t, Alex Oxlade-Chamberlaint, Danny Welbecket (Manchester United), Sergio Agüerót és Danniel Sturridge-et (Chelsea) előzte meg.

"Kicsit meglepődtem, mert a védők általában nem szoktak ilyen díjakat kapni, és nincsenek olyan reflektorfényben, mint a csatárok. Mindig megtiszteltetés, ha elsőnek választanak azok, akik ellen futballozok, és remélem, a jövőben szerezhetek még ilyen elismeréseket, illetve hogy sikeres lehetek a Tottenhammel."

A PFA a szezon csapatát is megválasztotta, íme:Joe Hart (Manchester City)

Kyle Walker (Tottenham Hotspur), Vincent Kompany (Manchester City), Fabricio Coloccini (Newcastle United), Leighton Baines (Everton)

David Silva (Manchester City), Yaya Touré (Manchester City), Scott Parker (Tottenham Hotspur), Gareth Bale (Tottenham Hotspur)

Robin van Persie (Arsenal), Wayne Rooney (Manchester United)

 
Enhanced by Zemanta

2 Tollbamondás:

football-mad írta...

http://raherfootballnews.blogspot.com/2012/04/over-last-10-12-years-england-have.html

please read my blog and follow me
thanks

Névtelen írta...

The side written in by you does not exist already :(


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template