Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. március 20., kedd

Sportversenyek.hu - Még kritikus Muamba állapota



Sportversenyek.hu - Még kritikus Muamba állapota

A kórház által kiadott közlemény szerint stabil, de továbbra is kritikus a Bolton Wanderers játékosa, 

a Tottenham Hotspur elleni FA Kupa negyeddöntőben szívrohamot elszenvedett Fabrice Muamba állapota.

A család hálás a médiának, hogy tiszteletben tartják magánéletüket - áll továbbá a közleményben.

 Délelőtt látogatást tett a kórházban a csapat edzője, Owen Coyle és az egyesület elnöke, Phil Gartside. Coyle még tegnap nyilatkozta, hogy reménykedik abban, hogy játékosa, egy gyermek édesapja, megnyeri az életéért folyó küzdelmet.

 Arról is beszélt, hogy mind a csapat, mind a család nevében megköszöni mindazokat a jókívánságokat, amelyek folyamatosan érkeznek a kórházba és a Bolton stadionjába egyaránt.





 Gartside a kórház személyzetének munkáját dicsérte, és arra szólított fel mindenkit, hogy imádkozzon Muambáért.

 A Premier League vezetése hozzájárult, hogy elhalasszák a Bolton következő, keddre tervezett bajnoki mérkőzését az Aston Villa ellen, és egyelőre még nem világos mi lesz a szombaton félbeszakadt mérkőzés sorsa. Később döntenek majd a szombati, Blackburn Rovers elleni, a kiesés szepontjából döntő fontosságú mérkőzés esetleges elhalasztásáról is.

 Muamba egykori játékostársa, a Chelsea-Leicester City mérkőzést eldöntő gól szerzője, Gary Cahill olyan trikót viselt, amire 'Pray 4 Muamba' (Imádkozz Mumbáért!) feliratot nyomtattak; a Wolverhampton Wanderers szurkolói a Manchester United elleni mérkőzés kezdőrugása előtt egy perces néma felállással adták jelét támogatásuknak.

 Az Arsenal weboldalán a csapat edzője, Arsene Wenger nyilatkozott a sokkról és kívánt felépülést Muambának, aki tíz évvel ezelőtt, még iskolásként, az Arsenalban kezdte pályafutását.








Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template