Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. március 10., szombat

Sporthirado.hu - Van Persie „nem megy a Cityhez”Sporthirado.hu - Van Persie „nem megy a Cityhez”

Arsene Wengernek feltett szándéka, hogy megtartsa Robin van Persie-t, 

és hallani sem akar arról, hogy a Manchester Cityhez távozzon.Az Arsenal menedzsere állítja, csak a gólvágó mellé szerződtetnének csatárt, nem helyette.


Roberto Mancini a napokban úgy nyilatkozott, el tudná képzelni a csapatában Robin van Persie-t, akit heti 220 ezer fontos fizetéssel lepne meg.

Az Arsenalnál ugyanakkor kitartanak amellett, hogy maradásra bírják a rotterdami fenomént, és nem számolnak azzal a forgatókönyvvel, hogy Kolo Touré, Emmanuel Adebayor, Gael Clichy és Samir Nasri után ő az Eastlandsre költözzön az Emiratesből.


„Senkit sem fogunk elveszteni a City vagy bármelyik más klub miatt. Meg akarjuk tartani a játékosainkat” – fogalmazott határozottan Arsene Wenger.

„Az a tervünk, hogy abban az esetben sem válunk meg Robin van Persie-től, ha játékost veszünk. A szándékaink egyértelműek. Robin a vezérünk, és világossá tenném: nyáron nem jár le a szeződése.”

„2013-ig élő kontraktusa van velünk, ezért neki is csak azt tanácsolnám, hogy összpontosítson a feladatára – amit egyébként kiválóan tesz –, és élvezze a játékot.”

A menedzser elismerte, hatalmas lyuk keletkezett tavaly nyáron a csapaton azt követően, hogy Cesc Fabregas és Samir Nasri is búcsút intett Észak-Londonnak.

„Nagyon bíztam benne, hogy maradnak, de a végén már nagyon nehéz volt kezelni a helyzetet. Az is komoly problémát jelentett, hogy az utolsó pillanatban távoztak, és sajnos már csak akkor igazoltunk, amikor kutyaszorítóban voltunk.”

„Egy nap könyvet szeretnék írni arról, ami múlt nyáron történt. Azt hiszem, a klub nem volt vétkes azért, ahogy az átigazolási időszakból kijöttünk” – magyarázta Wenger.
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template