Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. március 13., kedd

Nso.hu - Wenger: Egy pillanatra sem gondoltam, hogy nem nyerünk



Nso.hu - Wenger: Egy pillanatra sem gondoltam, hogy nem nyerünk

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere mindvégig biztos volt csapata győzelmében a Newcastle elleni (2–1) angol bajnokin.

A „szarkákat" irányító Alan Pardew önkritikusan elismerte, hogy csapata semmit sem tett a győzelemért.

Theo Walcott pedig már a Tottenhamet figyelmezteti: „Nézzetek a vállatok mögé!"

„Könyörtelen erőfeszítésünknek köszönhetően győztük le őket. Egy pillanatra sem gondoltam, hogy nem nyerjük meg a meccset. Végig azt mondtam a segítőmnek, hogy még egy támadásra van szükségünk ahhoz, hogy betaláljunk" – mondta a találkozót követően Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere.



Bár a francia szakember kincstári optimizmusát némi fenntartással fogadjuk, az azért mindenképpen igaz, hogy az Arsenal sokkal többet tett a három pont begyűjtése érdekében, mint ellenfele. A Newcastle játékán látszott, hogy Alan Pardew-ék (bár ezt a menedzser a későbbiekben tagadta...) számára az egy pont tökéletesen megfelelő lett volna. A második félidőben teljesen veszélytelen volt a kapura a United.







Pedig az első félidőben egyetlen ellentámadás is elég volt a vendégek vezetéséhez – Hatem Ben Arfa kíméletlenül pontos közeli lövése után előnybe került a Newcastle –, Robin van Persie nem sokkal később egalizált. A második játékrészben pedig már csak az volt a kérdés, hogy kihúzza-e a United.

„A Newcastle remek csapat, amelynek legyőzéséhez speciális dolgokra van szükség. Megpróbálta lelassítani a játékunkat, de ezt sokan megteszik ellenünk. Végül öt perc volt a hosszabbítás, ami megengedte számunkra, hogy megnyerjük a találkozót. Az utolsó percekben nyertünk a Sunderland, a Liverpool és a Newcastle ellen. Ez mutatja, hogy mennyire elkötelezettek vagyunk" – tette hozzá Wenger.

A másik oldal szakvezetője, Alan Pardew a vereség után lemondott – csapata Bajnokok Ligája szerepléséről. tovább->




Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template