Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. március 26., hétfő

Nemzetisport.hu - Arsenal: a „kolumbiai Ronaldo" Wenger legújabb kiszemeltje - sajtóhírNemzetisport.hu - Arsenal: a „kolumbiai Ronaldo" Wenger legújabb kiszemeltje - sajtóhír

A Sportsmail értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal is szemet vetett Luis Murielre, az Udinese támadójára. 

A 20 esztendős futballistát játékstílusa és képességei miatt a „kolumbiai Ronaldónak" becézik a Real Madridot erősítő Cristiano Ronaldo után.


Muriel ebben az idényben kölcsönben szerepel a Leccénél, s az ott, illetve a tavalyi U20-as vb-n nyújtott teljesítményére több nagy klub is felfigyelt, így az Arsenal is. A kolumbiai támadó erős, gyors, és kiváló labdaérzékkel rendelkezik, ezért hasonlítják Cristiano Ronaldóhoz.Videó: http://www.youtube.com/watch?v=c30Z2xm-4z0
Videó: http://www.youtube.com/topic/a0cqL90DNUA/luis-muriel
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=fLSp02Tq7Sg&feature=related
Az Arsenal mellett a Milan, a Juventus, a Roma, a Napoli és a Barcelona is felfigyelt Murielre, akiért több mint nyolcmillió fontot kér az Udinese.

A Sportsmail hozzáteszi: Muriel jelenleg spanyol útlevelet próbál kiváltani, s ez megnehezítené azt, hogy Angliában kapjon munkavállalási engedélyt.
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template