Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. március 15., csütörtök

Izine.hu. - Az új iPad-en még szebben virítanak az Ágyúsok



Izine.hu. - Az új iPad-en még szebben virítanak az Ágyúsok

Bárki bármit mond, a Barclays Premier League az egyik, ha nem a legizgalmasabb futball bajnokság a földön. 

Játszhat a listavezető a sereghajtóval, akkor se lehetünk biztosak a végeredményben.

A bajnokság egyik legsikeresebb klubja, akik a történelemben egyedüliként voltak képesek veretlenül megnyerni egy idényt, az Arsenal.

Világszerte rengeteg szurkolójuk akad, és természetesen a mi szerkesztőségünk vallása szerint is Észak-London igenis piros és ágyúkkal tűzdelt.

A hivatalos Arsenal app-ot ajánljuk a hasonlóan vérmes Ágyúsoknak. Követheted vele a teljes meccsnapot, és élő kommentárral a mérkőzést is, megannyi videót, köztük a gólokat is megtekintheted, valamint egyetlen friss átigazolási, sérülést taglaló, vagy bármely a csapatot érintő hírről sem maradhatsz le az alkalmazással. Mindenkinek sok szeretettel ajánljuk "London királyainak" iPhone és az új iPaddel még inkább élvezhető applikációját.

Az idei versenyfutásban megéri követni a csapatot, hiszen alig három forduló alatt olvadt 1 pontra a 10 pontos hátrány a harmadik helyen tanyázó Sp*rs mögött. Ha lehetne. ennél a 3,99 eurónál is többet fizetnénk érte, ha tudnánk, hogy egyenesen a csapatbüdzsébe vándorol a pénzünk.


App Store: http://itunes.apple.com/hu/app/arsenal/id332060637





Logo used from 2002-2011
Image via Wikipedia

















Szrk: Ha ingyenes megoldásra vágysz, akkor a legjobb Apps az Absoute Radio, melyet a klub legendás alakja Ian Wright is tevékenykedik heti rendszerességgel, és emelett ingyen letöltheted a Legenda podcast kiadványát.

Az Apps, statisztikák ingyenes podcastok (Skysport, Premier League, Live Commentary, Ian Wright Match Reactions) meccsek, hangjelzések teszik igazán nagyszerűvé, és ez még nem minden, hiszen 60,70,80,90,00 zenei kedvelőinek szintén elérhető a rádió.

iPad, iPhone, Android:  http://www.absoluteradio.co.uk/onair/rocknrollfootball/mobile/

Szintén hasznos lehet számodra az Espn Livescore, ami önmagában egy multis csomag rengeteg beállítási funkcióval. Pőpec kis jószág!

iPad, iPhone http://itunes.apple.com/app/espn-scorecenter/id317469184?mt=8





Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template