Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. március 12., hétfő

Focimagazin.hu - Arsenal - Newcastle előzetes



Focimagazin.hu - Arsenal - Newcastle előzetes

Az Arsenal varázsütésre megtáltosodott az utóbbi hetekben, a cél már a dobogó harmadik foka,

a Newcastle meg a BL álmok életbentartása miatt küzd hétfő este.

A 28. forduló igazi rangadóval zárul, a fantasztikus formát mutató Arsenal fogadja a hullámvölgyben lévő Newcastlet.

Az Arsenallal óriásit fordult a világ mióta elverték a Tottenhamet, a Liverpoolt és a Milant is, a játékosok pörögnek és láthatóan tele vannak önbizalommal. A sorozatban három fontos győzelem visszaadta a dobogóba vetett hitet, vagyis Wengerék egyértelműen a harmadik helyért küzdenek.







A francia mester azért óvatos, meg is jegyezte a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy az utóbbi hetek is jelzik, milyen gyorsan megváltozhatnak a dolgok a labdarúgásban. De óriási lehetőség kapujában vannak, hiszen a Liverpool megint kikapott, vagyis kiszálltak a bl helyekért folytatott küzdelemből, míg a jelenleg harmadik Tottenham is meglepő vereséget szenvedett az Evertontól.

Jelenleg négy pont a hátránya az Arsenalnak a Tottenham mögött, de az a Newcastle elleni győzelem esetén egy pontra csökkenhet!

Persze ehhez lesz némi beleszólása a Newcastlenak is, amely csak öt pontra van lemaradva a bl-t érő helyen lévő negyedik Arsenaltól, vagyis a győzelem esetén újra nagyon közel kerülhet a legfontosabb nemzetközi kupa.

A Newcastle viszont rossz formában van, nem lesz egyszerű éppen az Arsenal ellen kilábalni a gödörből. Ráadásul Lovenkrands nem állhat Alan Pardew rendelkezésére.

Az Arsenal legnagyobb hiányzói Jack Wilshere és Per Mertesacker, míg Aaron Ramsey és Mikel Arteta már bevethető állapotban van, valamint Wenger akár már Andre Santosra is számíthat, de a védőt várhatóan csak vészesetben veti be a Newcastle ellen.





Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template