Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. február 12., vasárnap

Sporthirado.hu - Óda Thierry HenryhozSporthirado.hu - Óda Thierry Henryhoz

Arsene Wenger szerint méltóképp búcsúzott szombaton a Premier League-től Thierry Henry, aki a ráadásban győztes gólt szerzett az Arsenalban.

A francia szakember bízik benne ...

...szerdán Milánóban is megrázza magát a támadó, Per Mertesackerre ugyanakkor nem számíthat a San Siróban.


Thierry Henry csereként beállva a 91. percben betalált a Sunderland kapujába, amivel az Ágyúsok mind a három pontot elhozták a Stadium of Lightból, 0-1-ről fordítva.SUNDERLAND, ENGLAND - FEBRUARY 11:  Thierry He...
Image by Getty Images via @daylife
A francia támadó ráadásul utolsó angol bajnokiját játszotta, a szerdai milánói BL-meccs után visszatér anyaegyesületéhez, a New York Red Bullshoz. Wengernek nagyon fog hiányozni.Thierry Henry
Image via Wikipedia„Legendaként búcsúzott a bajnokságtól. Remélem, a BL-ben is ad majd némi pluszt. Ismét bizonyította, a tehetség nem tűnik el az idő előrehaladtával, ugyanezt láthatjuk Giggsnél és Scholesnál a Manchester Unitedben.

 Jövőre talán újra visszahozzuk, de ne felejtsük el, valamikor ő is abbahagyja a labdarúgást” – nézett a jövőbe az Arsenal menedzsere, aki sokra értékeli az idegenbeli győzelmet.
SUNDERLAND, ENGLAND - FEBRUARY 11:  Thierry He...
Image by Getty Images via @daylife„A Sunderland nagyon kemény és szervezett ellenfélnek bizonyult, és a gyep minősége sem könnyítette meg a dolgunkat. Sokat volt nálunk a labda, de kevés helyzetet alakítottunk ki, nehéz volt a védelmük mögé kerülni. Mi több, hátrányba is kerültünk, de intelligensek, türelmesek és rugalmasak voltunk, ami meghozta gyümölcsét.”SUNDERLAND, ENGLAND - FEBRUARY 11:  Thierry He...
Image by Getty Images via @daylife
A hazaiak gólja előtt Per Mertesacker megsérült, ám James McClean ezzel mit sem törődött, és a hálóba vágta a labdát. A szakvezető nem neheztel.

„Meccs közben gondoltam arra, hogy illett volna megállnia, de nem tudhatta, hogy a másik játékos megsérült, vagy csak egyszerűen elcsúszott. Mertesacker azt mondta nekem, kapott egy rúgást, és utána mozgatni sem tudta a lábát. Egyelőre nem lehet megmondani, mennyire súlyos, de Milánóban biztosan nem játszik.”SUNDERLAND, ENGLAND - FEBRUARY 11:  Thierry He...
Image by Getty Images via @daylife
Mivel a Chelsea eközben vereséget szenvedett az Everton vendégeként, az Ágyúsok felléptek a negyedik, Bajnokok Ligája-selejtezőt érő helyre. Nem kis fegyvertény a közelmúlt botrányos formája tükrében.
Arsenal crest
Image via Wikipedia

„Két hete még mindenki leírt minket, és boldogok vagyun
k, hogy a helyünkre kerültünk. A küzdelem azonban nagyon nyílt, a Newcastle, a Chelsea és a Liverpool is erre a pozícióra hajt. Minden az állandóságon múlik” – zárta mondandóját Wenger.


Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template