Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. február 14., kedd

Pepsifoci.hu - Henry kulcsfigura lenne Kassai BL-meccsén



Pepsifoci.hu - Henry kulcsfigura lenne Kassai BL-meccsén

Szépen akar búcsúzni az Arsenaltól Thierry Henry, a londoni labdarúgócsapat gólrekordere

- aki ha betalál szerdán az AC Milan elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben, akkor 230. alkalommal lesz eredményes az Ágyúsok színeiben.




A 34 éves francia támadó az amerikai profiligában (MLS) szereplő New York Red Bullstól érkezett kölcsönbe korábbi sikerei helyszínére január 6-án, s azóta három mérkőzésen is eredményes volt, ebből kétszer





 - legutóbb szombaton a Sunderland ellen - győztes gólt szerzett. A milánói fellépés után, csütörtökön utazik vissza az Egyesült Államokba.

Az Arsenal történetének legeredményesebb játékosa összesen 229 találatot jegyez a londoniak mezében, az európai kupákban pedig 84 találkozón 42 gólt szerzett piros-fehér színekben.




– Nagyon remélem, hogy szerdán a BL-ben még szerez nekünk kellemes meglepetést – mondta az uefa.com-nak Arsene Wenger, az Arsenal francia vezetőedzője Henry szombati győztes gólja után.

– Egy kifejezetten nehéz mérkőzésen döntötte el a három pont sorsát, ebből is látszik, fizikailag még mindig olyan szinten van, hogy bármelyik európai bajnokságban futballozhatna.




AC Milan crest
Image via Wikipedia


























A világ- és Európa-bajnok csatár a szombati Premier League-összecsapás után azt mondta, mérkőzésről mérkőzésre többet akar kihozni magából, s így lesz ez szerdán a San Siróban is.

– Mindig azt mondogatom magamban, hogy ennél is jobb tudsz lenni – nyilatkozta az arsenal.com-nak a 123-szoros válogatott futballista.

 – De nem akarok jósolgatni, a milánói találkozó lefújását követően majd kiderül, sikerült-e ismét úgy teljesítenem, ahogyan azt elvárom magamtól.

A Milan-Arsenal mérkőzés szerdán 20:45 órakor kezdődik, a játékvezető Kassai Viktor lesz.



Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template