Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. február 25., szombat

Nso.hu - Arsenal-Tottenham: jön a 150. észak-londoni rangadó



Nso.hu - Arsenal-Tottenham: jön a 150. észak-londoni rangadó

Az angol labdarúgás egyik legnagyobb presztízsű rangadóját rendezik vasárnap

a Premier League 26. fordulójában: a harmadik helyen álló Tottenham Hotspur a negyedik Arsenal vendége lesz a 150. észak-londoni rangadón.



Tavaly a Spurs 3–2-re nyert az Emirates Stadionban úgy, hogy a félidőben még az Arsenal vezetett 2–0-ra, és a mostani szezonban nyújtott teljesítmény alapján is a vendégek tűnnek esélyesebbnek.





Ha győznek, 13 ponttal elhúznak ősi riválisuktól, és lépést tarthatnak az éllovas manchesteri duóval, ráadásul az 1992–93-as idény óta először fordulhat elő, hogy mindkét egymás elleni bajnoki meccsükön megverik az Arsenalt (az ősszel a White Hart Lane-en 2–1 lett a végeredmény).

 A házigazdák nehéz napokon vannak túl, a múlt héten előbb 4–0-s vereséget szenvedtek a BL-ben az AC Milantól, majd az FA-kupában is búcsúztak, miután 2–0-ra kikaptak a Sunderland otthonában.

A rangadóra azonban vélhetően kettőzött erővel készülnek, egy esetleges győzelemmel túl lehetnek a krízisen, és még élne a remény, hogy – csakúgy, mint 1996 óta minden évben – megelőzzék a Tottenhamet.

Az Arsenal győzelmére 2.45*-szörös oddsal lehet fogadni, míg egy Tottenham-siker 2.70-szeres, egy döntetlen pedig 3.40-szeres pénzt érne az arra fogadóknak.







Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template