Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. február 18., szombat

Extrafoci.hu - Henry szerint igenis nyerő csapat lehet az Arsenal



Extrafoci.hu - Henry szerint igenis nyerő csapat lehet az Arsenal

Bár sokan nem hiszik, hogy az Arsenal nagyobb befektetés nélkül újra komoly címekért küzdhet,

de Thierry Henry szerint Arséne Wenger menedzser újra egy remek csapatot építhet.

Az Ágyúsok a Premier League negyedik helyét foglalják el, a bajnoki címmel kapcsolatban pedig nem túlzás kijelenteni, hogy elúszott. Jó eséllyel a Bajnokok Ligájától is búcsúzik a londoni alakulat, ugyanis a minap 4-0-ra kikapott az AC Milan otthonában, vagyis közel sem rózsás a helyzet.





A nyáron a klub többek között három fontos emberét, Gael Clichy-t, Cesc Fábregast és Samir Nasrit is eladta, de Thierry Henry szerint volt már arra példa, hogy elmentek kulcsjátékosok, és ha nem is túl hamar, de meg tudott vele birkózni az Arsenal.

"Emlékezzetek arra, hogy amikor a klubhoz érkeztem, Anelka (Nicolas), Petit (Emmanuel) és Overmars (Marc) is elment, és az emberek azt mondták, hogy ez nem ugyanaz az Arsenal. Bár időbe tellett, de megfordítottuk a dolgokat. Én hiszek abban, hogy ez a generáció nyerhet valamit. A szurkolóknak hinniük kell benne, és a csapat mellé kell állniuk" - hangzott el a 34 éves francia támadótól, aki pár hét erejéig visszatért kölcsönjátékosként a fővárosiakhoz.

Az Arsenalt korábban 1999-től 2007-ig szolgáló futballista leszögezte egyébként, hogy nem marad a csapatnál, mert nem akarja cserbenhagyni a New York Red Bullst, amelynél csapatkapitány.

PrintPrint Get a PDF version of this webpage PDF





 
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template