Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. február 6., hétfő

Borsonline.hu - Van Persie tananyag lesz a futballsuliban



Borsonline.hu - Van Persie tananyag lesz a futballsuliban

Nem engedi el Arsene Wenger, az Arsenal trénere Robin van Persie-t.

A holland a Blackburn ellen három góllal és két gólpasszal tudatta, hogy nélkülözhetetlen.

Nem engedi el Arsene Wenger, az Arsenal trénere Robin van Persie-t. A holland a Blackburn ellen három góllal és két gólpasszal tudatta, hogy nélkülözhetetlen. Robin van Persie nevétől hangos az angol sajtó.




Az Arsenal holland csatára három góllal és két gólpasszal vette ki a részét a Blackburn elleni 7-1-es sikerből, és ezzel már 22 találatnál jár az idén.

 A győzelemmel végre megtört a londoni csapat idei nyeretlenségi sorozata, hiszen legutóbb a 19. fordulóban győztek az Ágyúsok. – Újra felzárkóztunk az élmezőnyhöz – nyilatkozta a mérkőzés embere, Van Persie, akinek már „csak” 105 gólt kell lőnie, ahhoz, hogy beérje a klub örökös gólrekorderét, Thierry Henryt.

 – Szeptemberben csúnyán kikaptunk tőlük, de tudtam, hogy azután ezer évig sem fognak megverni minket. Az volt az idény legfájóbb veresége, de most revánsot vettünk. – Nem tulajdonítok különösebb jelentôséget a hét gólnak, sokkal inkább annak, hogy jó és látványos játékkal szereztük meg a három pontot – rángatta le a földre futballistáit Arsene Wenger, az Arsenal mestere, és leszögezte, mindenáron Londonban fogják marasztalni a holland csatárt.

 – A Blackburn elleni produkcióját tanítani kellene a futballiskolákban. Ha jól kiszolgálják, életveszélyes a kapura. A francia szakember Van Persie mellett a két gólt szerzô 18 éves Alex Oxlade-Chamberlaint magasztalta, joggal, hiszen legutóbb nyolc éve Wayne Rooney duplázott ilyen fiatalon.








Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template