Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2011. november 13., vasárnap

Mno.hu/fourfourtwo - Arsavint Farfánra cseréli Wenger



Mno.hu/fourfourtwo - Arsavint Farfánra cseréli Wenger

A hírek szerint a Schalke hajlandó lenne egy az egyben elcserélni Jefferson Farfánt Andrej Arsavinért.

Német források szerint a Schalke mindent meg akar tenni azért, hogy még némi pénzt lásson Farfánból ...


... akinek az idény végén lejár a szerződése, s valószínűleg nem fogja azt meghosszabbítani. Az Arsenal már korábban is érdeklődött a perui játékos iránt, de a németek csak akkor hajlandóak eladni őt, ha megfelelő helyettest találnak.

Ez a probléma oldódhat meg most, mivel a Schalke hajlandó lenne elcserélni a 27 éves Farfánt az Emiratesben kispadra szorult Arsavinért.

Az Ágyúsok kb. 15 millió fontot várnak az oroszért, jelenlegi szerződését figyelembe véve Farfán is körülbelül ennyit érhet. Arsavin ebben a szezonban mindössze öt bajnokin lépett pályára, s rendre a kispadról kellett néznie, ahogy helyettesei, Theo Walcott és Gervinho Robin van Persie-vel kiegészülve meccsről meccsre elkápráztatják Arséne Wengert. Az orosz játékos jövője így igencsak kérdésessé vált Londonban.

Arsavin szerződése 18 hónap múlva jár le, Wenger érdeklődését ezért igencsak felkeltheti a Schalke ajánlata, hiszen Farfán gyors, jól lát a pályán, és stabil teljesítményt nyújt a Bundesligában. Előző klubjában, a PSV-ben pedig hét szezon alatt több mint 100 gólt lőtt.





Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template