Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2010. július 8., csütörtök

Sporthirado.hu - Angol klubok csatáznak a ghánai sztárért



Sporthirado.hu - Angol klubok csatáznak a ghánai sztárért

A kiváló világbajnoki szereplés megnövelte az Udinese ghánai klasszisának ázsióját. Szigetországi lapértesülés szerint az Arsenal és a Manchester City is szívesen látná soraiban a mindössze 21 évesKwadwo Asamoah-t.

(Az olasz Corriere dello Sport szerint a világbajnokságon a brazil válogatott kiesését követően bűnbakká kikiáltott Melo a londoni csapatnál lendíthetne újra pályafutásán...)

A fiatal középpályás korán kezdte külföldi pályafutását, 2008 óta szerepelt már a svájci Bellinzonában, valamint a Torinóban és a legutóbbi szezonban az Udinesében. Utóbbi együttesben 23 találkozón jutott szóhoz, 1 gólt szerzett

Az olasz Corriere dello Sport szerint a világbajnokságon a brazil válogatott kiesését követően bűnbakká kikiáltott Melo a londoni csapatnál lendíthetne újra pályafutásán.

Felipe Melo
...A középpályásnak pocsék éve volt a Juventusnál, így talán a torinói klub sem ragaszkodik hozzá. Arsene Wenger kedveli a játékost, erre utal, hogy a hírek szerint már egy évvel ezelőtt is versenybe szállt érte, akkor azonban a Juve volt a befutó.

Melo ára az Arsenal balhátvédje, Gael Clichy lehet, ami az olaszoknak is megfelelő lehetne, hiszen új játékost keresnek arra a posztra. Fabio Grosso az Atletico Madridhoz távozhat, de teljesítményével sem szolgált rá, hogy a Juventus komolyan számítson rá a továbbiakban

Teljes cikk: hir24.hu - Játékost cserélhet a Juve és az Arsenal

Subscribe to Emirates Gunner's by Email
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template