Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. február 7., csütörtök

Arsenal target French midfielder | FootballFanCast.com



Arsenal target French midfielder | FootballFanCast.com'via Blog this'

Arséne Wenger már tervezi a nyári átigazolási ablakban Etienne Capoue szerződtetését. -írja a Footballfancast

Gooner körökben köztudott, hogy Arséne Wenger hajszálnyira volt még egy játékos leszerződtetésében, a téli átigazolási piacon.

Arséne Wenger nevet nem hozta nyilvánosságra, a sajtóban adott interjújában, ennek ellenére nagyon is sejthető a játékos kiléte.



Az egyik Momo Diame, és a legvalószínűbb a 24 éves Toulouse középpályása, Etienne Capoue. Napokban David Villa, legalább is a pletyka szerint, közzétette jövőbeli nyári terveit az "Ágyúsoknál" .

banner

Mint ismeretes, Alex Song, Csec Fabregas eligazolása miatt meggyengült a középpályánk. Ennek ellenére Santi Cazorla mindent megtesz a siker érdekében, de még mindig nem az igazi.

Sajnos Diaby, Rosicky is sokszor sérült, ezáltal igen nagy gondban lehet egy esetleg sérüléshullám miatt a középpályánk.



Arséne Wengert, és felderítőit lenyűgözte Capoue sokoldalúsága, mind taktikai, és szakmai szempontból. Angol jelentések szerint az Arsenalon kívül a Chelsea, és a Barcelona is küldött korábban felderítőket

Főnök Aarom Ramseyt az elmúlt hetekben defenzívebbre fogta, és egyre jobban teljesít, a játékos elmondása szerint kezdi megszeretni az új pozícióját. Remélhetőleg hamarosan újra összeáll a csoportkép, mint a régi szép időkben, ehhez pedig újabb nevek kellenek.

(Forrás: Football Fancast / Arsenal Blog)

Arsenal Blog támogatója a Bútorváros.com




Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template