Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. november 21., szerda

Sport365.hu - Átmentené a bajnoki formát az Arsenal: BL-előzetes és nyilatkozatok



Sport365.hu - Átmentené a bajnoki formát az Arsenal: BL-előzetes és nyilatkozatok: 'via Blog this'

Fotó: arsenal.com
Átmentené a bajnoki formát az Arsenal: BL-előzetes és nyilatkozatok, B csoport

A Bajnokok ligája B jelű csoportjában kiélezett a helyzet, három csapat is komoly esélyekkel pályázhat nem csak a továbbjutásra,


de a csoport első helyének a megszerzésére is

A német Schalke 04 gárdája a görög Olympaikos Piraeus csapatát fogadja szerda este, a hazaiak egy győzelem esetén megtartanák vezető helyüket a csoportban.

 Az Arsenal a már kiesett francia Montpellier alakulatával játszik Londonban, az ágyúsoknak mind a három pontra szükségük van, ha nem akarnak kínos helyzetbe kerülni az utolsó fordulóra.

Arséne Wenger, Arsenal:

- Rettenetesen fontos volt számunkra a szombaton aratott bajnoki győzelem, remek alapot nyújtott a mai mérkőzésre. Lépésről lépésre jobbak leszünk, ha a valós tudásunk szerint játszunk, nem maradhat el a győzelem. Ellenfelünk számára már nincs tétje a mérkőzésnek, ezért felszabadultabban fognak játszani, ebben biztos vagyok.

René Girard, Montpellier:

- Bár már nincs esélyünk továbbjutni a csoportból, és az EL-szereplés is elúszott, mégis fontos mérkőzés vár ránk Londonban. Át kellene mentenünk a bajnoki formánkat erre az összecsapásra, óriási élmény lesz az Arsenal ellen játszani az Emirates-ben. Kiváló védekezésre lesz szükség, a problémáink ellenére szeretnénk megmutatni, hogy helyünk van ebben a sorozatban.

Cikk teljes terjedelme  Sport365.hu oldalán! 
..................................................................................................................................
Legújabb eredeti Arsenal mezek kedvező áron!Link


Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template