Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. november 20., kedd

Arsenal Blog (Emirates Gunner's) : Gondolatmenet.



Arsenal Blog (Emirates Gunner's) : Gondolatmenet.'via Blog this'

Napról- napra közelebb kerülünk a téli átigazolási ablakhoz. 

Peter Hill - Wood sok pénzt ígért Arséne Wenger-nek, a mostani csapatra ráférne egy kis erősítés, ha továbbra is versenyben szeretnének maradni a bajnokságok következő szakaszaiban.


Vannak, és lesznek jó nevek akit leigazolhatunk, de szerintem az véleményes, hogy egy sztár játékos, rutinnal, legjobb mutatókkal az Arsenal színeiben legyenek hivatottak. 

Hill- Wood Falcaot szeretné a klubhoz csábítani, legalább is a szezon kezdetében tartott beszédében nyilvánvalóvá tette. 

Mostanra változott a helyzet, hiszen a Chelsea szeretné soraiba tudni. Ha netalán meg is lenne erre a szánt összeg, a fizetési igényeit biztos nem tudnánk kielégíteni, hiszen egy Chelsea, Man City, akár mondhatnám a United játékos átutalásit összesítésképpen nem tudnák versenyben lenni velük. 

Szóval ne számítsunk nagy nevekre, csak fiatal 20 éves játékosok jöhetnek szóba, klasszis szint alatt, akiknek a klub fizetése megfelel a saját elvárásainak. 

City és hasonlóképpen működő csapatok, igen is komoly problémát jelentenek, és fognak is az Arsenal számára.

Wenger erről nem tehet , csak teszi a dolgát, és próbálja versenyben tartani tehetséges játékosait. Klasszis játékosokat ne várjunk, mert még Theo Walcott fizetési elvárásait is alig tudja klub kiigazítani. 

Szezon elején arról volt szó, több játékostól megválik a klub, akik nem képeznek erősítést az Arsenal számára, mert egyenlő arányban kapják a bérüket, majdnem hogy Wenger legjobbjaikkal. 

Santi Cazorlával, és Lukas Podolskival jól jártunk, mert szerencsénk volt, hiszen a 2 két klub anyagi gondokkal küzdött, és kelletett Cesc Fabregas is ahhoz, hogy jó benyomást keltsen a kis spanyolnak az Arsenal-hoz való csatlakozáshoz. Ugyan ez volt a helyzet Mertesacker Podolski este is.
.......................................................................................

Legújabb eredeti Arsenal mezek kedvező áron! Link


Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template