Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. február 15., szerda

AC Milan v Arsenal | Fixtures & Reports | Fixtures | Arsenal.com



AC Milan v Arsenal | Fixtures & Reports | Fixtures | Arsenal.com:











UEFA Champions League, Stadio Giuseppe Meazza Wednesday, February 15, 2012, 19:45(20:45) Referee: V. Kassai Assistants: G. Erős & G. Ring Fourth official: T. Bognár

Coverage: BBC Sport website, BBC Radio 5 live and live on ITV 1

Statisztika Sat 31/07/10 CLF Arsenal 1 - 1 Milan- Tue 04/03/08 UCL Milan 0 - 2 Arsenal -Wed 20/02/08 UCL Arsenal 0 - 0 Milan


Livestream ( Meccsnézéshez linkek, és programok) 



Sérülésjelentés, és csapathírek: Mint ismert, Mertesacker súlyos sérülése nem valami biztató, ezért a védelem tengelyében némi változás lépet fel, hiszen hetekre, akár honapókra is kidőlhet Per Mertesacker boka problémái miatt. Pontos információ nincsen sérülése súlyosságáról.




Az egyedüli visszatérőként Kieran Gibbs lehet benne a kezdőben, és így Thomas Vermaelen is  megnyugodhat, hiszen nem nagyon kedvelte a szélső-védő posztot. Talán megmerem kockáztatni hogy az eredeti posztján nagyobb szüksége van jelenleg, hiszen a Milan  "karácsonyfa" alakzata jól ismert fegyvertény.( Egy kis Milanói elemzés Taye Taiwo szócsövében)



wengermilan by arsenalist


-- (Mellesleg itt  az Emirates Cup teljes meccse mikor a Milan-nal játszottunk. Jelszóként írjatok be a chamakh nevét, úgy ahogy most leírtam. Az első, és a második félidő!)

-- Thierry Henry szerint lehet hogy visszatér jövőre is az egyesülethez.

-- Lehet hogy a szokványos Emiratas felirat helyet Dubai lesz látható a mezen, nem kizárt ugyanis volt már rá példa amikor a Bajnokok Ligája sorozatában a Hamburg csapatával játszottunk. Azon a meccsen Rosicky bombagólt szerzett:))

-- Az Arsenal lövéseinek 66 százalékában eltalálta a kaput, ez a BL  legmagasabb fegyverténye!


football formations
My11

Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template